The Hangover - Hempa Entelekya

The Hangover


The Hangover

Imdb: 7.7(2009)
Filmin Müziği: Kınayı Yakmışlar Geline
Kim ile İzlenmeli? : Bir araya geldiğinizde izleyecek film bulamadığınız 3-5 arkadaşlarınızla

Yönetmen: Todd Phillips
Oyuncular: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms

Damakta tat bıraktığı için olmalı ki 2. ve 3.sü de olan absürt komedi diyebileceğimiz tarzda gayet eğlenceli bir filmle karşı karşıyayız. Gayet akıcı, seri, aksiyonu bol, klişelerden uzak güzel bir Hollywood yapıtı.
Hikayeye gelecek olursak, dört yakın arkadaşın bekarlığa veda partisi için gittikleri Las Vegas’ta başlarına gelen olaylar bütünü diyerek böyle komedi filmine uzun ve sıkıcı bir cümle yazmak istedim. Neyse işte Las Vegas adı üstünde Sin City boşuna dememişler Günah Şehri diye. Bizim elemanlar da ellerinden geldiğince bu günahlara girmeye çalışmışlar. Mışlar diyorum çünkü kendilerinin de haberleri yok. Eğlencenin sabahı damat bey ortadan kaybolmuş durumdadır ve nerde olduğundan kimsenin haberi yoktur. Bi gece önce ne yaşadıklarına dair hiçbir şey hatırlamayan bu üçlünün damat arkadaşlarını bulmak için giriştikleri maceraları esprili, eğlenceli bi dille bize aksetmişler iyi de yapmış aslanlar. Biri diğerlerine göre daha aklı başında gözükse de çıbanın başı kendisi olur. Biri kılıbık, saf, salak gözükse de içinde bi canavar olduğunu görüyoruz. Son olarak da çerkeş, gamsız, vurdumduymaz, kendi dünyası olan sakallı arkadaş. Filmin rengi olmuş.
Genel olarak komedi film kalitesizliği olan sinemaya güzel bi eser olmuş.
Üç farklı karakterde adamın hem birbirleriyle olan hem de arkadaşlarını bulmak için verdikleri mücadeleyi ele alıyoruz bu filmde. Yönetmenle ortak gibi konuştum ama üç kişide okusa reklamını yapıyorum.  Bu film iki farklı şekilde izlenebilir ya tam böyle evde can sıkıntısından patlayacakken aman vakit geçsin bi film izliyeyim dediğinizde açacağınız ya da arkadaşlarla ne izleyelim moruk muhabbetleri başladığında bu amansız kaosun en sonunda Kolpaçino izlenerek geceye nokta koymaya son vermek adına güzel bi tercih olur.
İyi seyirler...

Handikapı: Diğer filmleri bu film kadar lezzetli değildi. Bu film özelinde ise canımı sıkan bişey hatırlamıyorum oldu baya izleyeli. Güzel film ama izleyin işte.

                                              Furkan COŞ



Yazılarımızdan anında haberdar olmak ve bizi desteklemek için abone olmayı unutmayınız.

Email Hesabı:


Delivered by FeedBurner

Yorum Gönder

0 Yorumlar